Yritysneuvojamme Elisa Ruokolainen eläkkeelle

Maanantai kului Oriveden tilitoimistossa juhlatunnelmissa, kun juhlistimme Elisan eläkkeelle siirtymistä ja pitkää, ansiokasta uraa EK-Tileissä. Toimisto täyttyi niin naurusta kuin kukistakin, kun Elisaa kävivät muistamassa useat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme. Haikein mutta iloisin mielin kiitämme Elisaa menestyksekkäästä työurasta EK-Tileissä ja toivotamme hänelle leppoisia ja ansaittuja eläkepäiviä!


Tiimimme kasvaa!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme saaneet uusia asiantuntijoita joukkoomme. Orivedellä ovat aloittaneet Annika Siirilä sekä Karoliina Koskelo. Sastamalassa on aloittanut Niina Mykrä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Sastamalan toimisto etätöissä

Sastamalassa on EK-Tilit Oy:n Puistokadun toimiston taloyhtiön teknisessä tilassa sattunut alkuviikosta oikosulusta aiheutunut vahinko. Tästä aiheutui tilitoimiston tiloihin savuhaittaa. Nokisia jälkiä siivotaan toimistollamme vielä ainakin ensi viikon ajan (viikko 7). Muilta vahingoilta vältyttiin.

Mikä tärkeintä, asiakkaiden kirjanpitomateriaalit ovat turvassa sekä korvaamaton henkilöstömme säilyi vahingoittumattomana. Avaamme ovemme uudestaan entistä ehompina (sekä toimisto että työntekijät 😊). Toimimme siivouksen ajan normaalisti etänä, kuten koko vallitsevan pandemian aikanakin. Meidät tavoittaa puhelimella ja sähköpostitse sekä tarvittaessa kutsumme mielellämme Teams-palaveriin. Aineiston toimittamisesta kannattaa sopia etukäteen oman yhteyshenkilönsä kanssa. Tarkistamme myös toimiston postilaatikon päivittäin. Työt jatkuvat keskeytyksettä ja etätyöskentelyyn olemme jo viime keväästä asti tottuneet.

Asiasta voi tarvittaessa tiedustella myös: EK-Tilit Oy 040 829 8190.

Tulisitko meille työkaveriksi?

EK-Tilit Oy on vuonna 1989 perustettu Pirkanmaalainen, auktorisoitu tilitoimisto. Kesällä 2020 yhdistyimme Homeros Oy:n kanssa ja työllistämme tällä hetkellä 56 huipputekijää kuudella eri paikkakunnalla ja kasvumme jatkuu. Menestyksemme perustana ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät. Jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat arvomme informatiivisuus, selkeys, ystävällisyys ja tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa haemme iloisten ammattilaistemme joukkoon uutta

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Voit olla työurasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi konkari. Sinulla on ainakin muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä, mielellään tilitoimistoympäristöstä. Käytössämme ovat Netvisor ja Procountor -ohjelmistot, joiden tuntemus katsotaan eduksesi. Taloushallinnon asiantuntijana työhösi kuuluu päivittäisten kirjanpidon rutiinitehtävien ohella myös asiakkaiden opastaminen liiketoiminnan kehittämisessä sekä ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä. Toimipisteesi on ensisijaisesti joko Orivedellä tai Sastamalassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. KTM tai tradenomi
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Netvisor ja/tai Procountor ohjelmiston tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvää paineensietokykyä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • vahvaa halua kehittyä ja kehittää työskentelytapoja

Tarjoamme sinulle: 

Tukenasi on asiantuntijoista koostuvat tiimit ja organisaatiomme matalan hierarkian ansiosta työskentelyilmapiiri on avoin ja keskusteleva. Kannustamme henkilökuntaa koulutuksiin ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät luontoisedut. Työaikamme ovat joustavat ja käytössämme on ergonomiset työpisteet sekä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat myös tehokkaan etätyön tekemisen.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, laita hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 11.12. mennessä sähköpostilla lisätietojen antajille:

Orivedellä: Tanja Järviö, tanja.jarvio(at)homeros.fi

Sastamalassa: Kaisa Kiviranta, kaisa.kiviranta(at)homeros.fi

Tiedustelut puhelimitse:

Tanja Järviö, 040 829 8192, ti ja to klo 13-14

Kaisa Kiviranta, 050 471 4917, ma ja ke klo 10-11

Poikkeuksia aukioloajoissamme

Juhannusaattona 19.6.2020 toimistomme ovat suljettuina. Lämpöisen leppoisaa juhannusta kaikille! 🌞

Palvelemme normaalisti arkisin klo 9-16, mutta heinäkuussa perjantaisin olemme avoinna klo 9-13. Muista mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme nettisivuillamme ja Facebookissa.

HUOM! Teemme osittain etätöitä, joten varmistathan tapaamisajan etukäteen!

Homeros Oy ja EK-Tilit Oy yhdistyvät – yhdessä olemme enemmän!

Homeros ja EK-Tilit yhdistyvät n. 60 henkilön taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioksi. Palvelemme teitä jatkossa toimipisteissämme Tampereella, Sastamalassa, Orivedellä ja Ylöjärvellä sekä satelliittitoimipisteissämme Lappeenrannassa ja Siilinjärvellä.

Yhdistyvillä yrityksillä on perheyhtiöinä samankaltainen arvomaailma ja toiminnan perustana on palveluhenkinen ja asiakasta lähellä oleva edistyksellinen toimintakulttuuri. ”Toimintatapamme ja yrityskulttuurimme ovat hyvin samankaltaisia, mikä edesauttoi ja nopeutti päätöstä yhdistymisestä. Jaamme samat näkemykset toimialan muutoksista sekä tulevaisuuden näkymistä. Molemmat yritykset ovat sähköisen taloushallinnon edelläkävijöitä, ja yhdessä voimme vastata tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin entistä paremmin”, toteavat EK-Tilien perustaja ja toimitusjohtaja Helena Karppelin sekä Homeroksen perustajat Juha ja Sanna Lehtinen.

Tutut henkilöt palvelevat teitä edelleen ja EK-Tilit jatkaa toimintaansa tuttuun tapaan. Helena Karppelin toimii jatkossakin EK-Tilien vetäjänä ja on entiseen tapaan asiakkaiden tavoitettavissa. Juhana Kronqvist toimii molempien yhtiöiden toimitusjohtajana tehden tiivistä yhteistyötä Helenan kanssa. Juha ja Sanna Lehtinen jatkavat edelleen asiantuntijatehtävien parissa.

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja asiasta antaa: Juhana Kronqvist 040 718 8311, juhana.kronqvist(at)homeros.fi tai Helena Karppelin 0400 733 407, helena.karppelin(at)ektilit.fi

1 2 3 6