Sastamalassa on EK-Tilit Oy:n Puistokadun toimiston taloyhtiön teknisessä tilassa sattunut alkuviikosta oikosulusta aiheutunut vahinko. Tästä aiheutui tilitoimiston tiloihin savuhaittaa. Nokisia jälkiä siivotaan toimistollamme vielä ainakin ensi viikon ajan (viikko 7). Muilta vahingoilta vältyttiin.

Mikä tärkeintä, asiakkaiden kirjanpitomateriaalit ovat turvassa sekä korvaamaton henkilöstömme säilyi vahingoittumattomana. Avaamme ovemme uudestaan entistä ehompina (sekä toimisto että työntekijät 😊). Toimimme siivouksen ajan normaalisti etänä, kuten koko vallitsevan pandemian aikanakin. Meidät tavoittaa puhelimella ja sähköpostitse sekä tarvittaessa kutsumme mielellämme Teams-palaveriin. Aineiston toimittamisesta kannattaa sopia etukäteen oman yhteyshenkilönsä kanssa. Tarkistamme myös toimiston postilaatikon päivittäin. Työt jatkuvat keskeytyksettä ja etätyöskentelyyn olemme jo viime keväästä asti tottuneet.

Asiasta voi tarvittaessa tiedustella myös: EK-Tilit Oy 040 829 8190.