EK-Tilit Oy on vuonna 1989 perustettu Pirkanmaalainen, auktorisoitu tilitoimisto. Kesällä 2020 yhdistyimme Homeros Oy:n kanssa ja työllistämme tällä hetkellä 56 huipputekijää kuudella eri paikkakunnalla ja kasvumme jatkuu. Menestyksemme perustana ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät. Jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat arvomme informatiivisuus, selkeys, ystävällisyys ja tehokkuus.

Toimintamme kasvaessa haemme iloisten ammattilaistemme joukkoon uutta

SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Voit olla työurasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi konkari. Sinulla on ainakin muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä, mielellään tilitoimistoympäristöstä. Käytössämme ovat Netvisor ja Procountor -ohjelmistot, joiden tuntemus katsotaan eduksesi. Taloushallinnon asiantuntijana työhösi kuuluu päivittäisten kirjanpidon rutiinitehtävien ohella myös asiakkaiden opastaminen liiketoiminnan kehittämisessä sekä ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä. Toimipisteesi on ensisijaisesti joko Orivedellä tai Sastamalassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. KTM tai tradenomi
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Netvisor ja/tai Procountor ohjelmiston tuntemusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • hyvää paineensietokykyä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • vahvaa halua kehittyä ja kehittää työskentelytapoja

Tarjoamme sinulle: 

Tukenasi on asiantuntijoista koostuvat tiimit ja organisaatiomme matalan hierarkian ansiosta työskentelyilmapiiri on avoin ja keskusteleva. Kannustamme henkilökuntaa koulutuksiin ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.  Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät luontoisedut. Työaikamme ovat joustavat ja käytössämme on ergonomiset työpisteet sekä nykyaikaiset työvälineet, jotka mahdollistavat myös tehokkaan etätyön tekemisen.

Kiinnostuitko?

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, laita hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 11.12. mennessä sähköpostilla lisätietojen antajille:

Orivedellä: Tanja Järviö, tanja.jarvio(at)homeros.fi

Sastamalassa: Kaisa Kiviranta, kaisa.kiviranta(at)homeros.fi

Tiedustelut puhelimitse:

Tanja Järviö, 040 829 8192, ti ja to klo 13-14

Kaisa Kiviranta, 050 471 4917, ma ja ke klo 10-11