Homeros ja EK-Tilit yhdistyvät n. 60 henkilön taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioksi. Palvelemme teitä jatkossa toimipisteissämme Tampereella, Sastamalassa, Orivedellä ja Ylöjärvellä sekä satelliittitoimipisteissämme Lappeenrannassa ja Siilinjärvellä.

Yhdistyvillä yrityksillä on perheyhtiöinä samankaltainen arvomaailma ja toiminnan perustana on palveluhenkinen ja asiakasta lähellä oleva edistyksellinen toimintakulttuuri. ”Toimintatapamme ja yrityskulttuurimme ovat hyvin samankaltaisia, mikä edesauttoi ja nopeutti päätöstä yhdistymisestä. Jaamme samat näkemykset toimialan muutoksista sekä tulevaisuuden näkymistä. Molemmat yritykset ovat sähköisen taloushallinnon edelläkävijöitä, ja yhdessä voimme vastata tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin entistä paremmin”, toteavat EK-Tilien perustaja ja toimitusjohtaja Helena Karppelin sekä Homeroksen perustajat Juha ja Sanna Lehtinen.

Tutut henkilöt palvelevat teitä edelleen ja EK-Tilit jatkaa toimintaansa tuttuun tapaan. Helena Karppelin toimii jatkossakin EK-Tilien vetäjänä ja on entiseen tapaan asiakkaiden tavoitettavissa. Juhana Kronqvist toimii molempien yhtiöiden toimitusjohtajana tehden tiivistä yhteistyötä Helenan kanssa. Juha ja Sanna Lehtinen jatkavat edelleen asiantuntijatehtävien parissa.

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja asiasta antaa: Juhana Kronqvist 040 718 8311, juhana.kronqvist(at)homeros.fi tai Helena Karppelin 0400 733 407, helena.karppelin(at)ektilit.fi