Koronakevät on edennyt jo vauhdilla kohti kesää. Me tilitoimistolla olemme aloittaneet asteittaisen siirtymän kohti paluuta toimistoarkeen. Olemme jakautuneet molemmissa toimistoissa pienempiin ryhmiin, jotka työskentelevät toimistolla ja etänä vuorotellen eli paikalla toimistolla on aina vain osa meistä kerrallaan. Kuluvasta viikosta lähtien toimistomme ovat siis avoinna klo 9-13.

Kaikki asiakastapaamiset hoidetaan kuitenkin vain ajanvarauksella ja edelleen ensisijassa etänä mahdollisuuksien mukaan. Toimiston ovella voi käydä jättämässä aineistoja, mutta suosittelemme edelleen aineistojen toimittamista sähköisesti tai postitse tai postilaatikkoon/-luukkuun.

Tarvittaessa ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai keskukseemme 040 829 8190. Yhteystiedot löytyvät aina verkkosivuiltamme www.ektilit.fi. Tiedotamme asteittaisen siirtymän etenemisestä lisää jatkossa!

Tsemppiä ja aurinkoa toukokuuhun!