Poikkeuksia aukioloajoissamme

Juhannusaattona 19.6.2020 toimistomme ovat suljettuina. Lämpöisen leppoisaa juhannusta kaikille! 🌞

Palvelemme normaalisti arkisin klo 9-16, mutta heinäkuussa perjantaisin olemme avoinna klo 9-13. Muista mahdollisista poikkeuksista ilmoitamme nettisivuillamme ja Facebookissa.

HUOM! Teemme osittain etätöitä, joten varmistathan tapaamisajan etukäteen!

Homeros Oy ja EK-Tilit Oy yhdistyvät – yhdessä olemme enemmän!

Homeros ja EK-Tilit yhdistyvät n. 60 henkilön taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioksi. Palvelemme teitä jatkossa toimipisteissämme Tampereella, Sastamalassa, Orivedellä ja Ylöjärvellä sekä satelliittitoimipisteissämme Lappeenrannassa ja Siilinjärvellä.

Yhdistyvillä yrityksillä on perheyhtiöinä samankaltainen arvomaailma ja toiminnan perustana on palveluhenkinen ja asiakasta lähellä oleva edistyksellinen toimintakulttuuri. ”Toimintatapamme ja yrityskulttuurimme ovat hyvin samankaltaisia, mikä edesauttoi ja nopeutti päätöstä yhdistymisestä. Jaamme samat näkemykset toimialan muutoksista sekä tulevaisuuden näkymistä. Molemmat yritykset ovat sähköisen taloushallinnon edelläkävijöitä, ja yhdessä voimme vastata tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin entistä paremmin”, toteavat EK-Tilien perustaja ja toimitusjohtaja Helena Karppelin sekä Homeroksen perustajat Juha ja Sanna Lehtinen.

Tutut henkilöt palvelevat teitä edelleen ja EK-Tilit jatkaa toimintaansa tuttuun tapaan. Helena Karppelin toimii jatkossakin EK-Tilien vetäjänä ja on entiseen tapaan asiakkaiden tavoitettavissa. Juhana Kronqvist toimii molempien yhtiöiden toimitusjohtajana tehden tiivistä yhteistyötä Helenan kanssa. Juha ja Sanna Lehtinen jatkavat edelleen asiantuntijatehtävien parissa.

Kerromme mielellämme lisää. Lisätietoja asiasta antaa: Juhana Kronqvist 040 718 8311, juhana.kronqvist(at)homeros.fi tai Helena Karppelin 0400 733 407, helena.karppelin(at)ektilit.fi

Tilitoimistolaiset palaavat normaaliin arkeen vähitellen

Koronakevät on edennyt jo vauhdilla kohti kesää. Me tilitoimistolla olemme aloittaneet asteittaisen siirtymän kohti paluuta toimistoarkeen. Olemme jakautuneet molemmissa toimistoissa pienempiin ryhmiin, jotka työskentelevät toimistolla ja etänä vuorotellen eli paikalla toimistolla on aina vain osa meistä kerrallaan. Kuluvasta viikosta lähtien toimistomme ovat siis avoinna klo 9-13.

Kaikki asiakastapaamiset hoidetaan kuitenkin vain ajanvarauksella ja edelleen ensisijassa etänä mahdollisuuksien mukaan. Toimiston ovella voi käydä jättämässä aineistoja, mutta suosittelemme edelleen aineistojen toimittamista sähköisesti tai postitse tai postilaatikkoon/-luukkuun.

Tarvittaessa ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai keskukseemme 040 829 8190. Yhteystiedot löytyvät aina verkkosivuiltamme www.ektilit.fi. Tiedotamme asteittaisen siirtymän etenemisestä lisää jatkossa!

Tsemppiä ja aurinkoa toukokuuhun!

Muistathan tarkistaa kiinteistöveroilmoituksesi 5.5.2020 mennessä

Olethan huomannut, että kiinteistöveropäätökset ja tilisiirtolomakkeet löytyvät nykyisin OmaVerosta? Tarkista samalla myös kiinteistöveron eräpäivät, sillä ne voivat nyt olla eri asiakkailla eri aikaan. EK-Tilit ei automaattisesti tarkista päätöksiä, jollei asiasta ole erikseen sovittu. Voit tarkistaa ja korjata verotuspäätöksen sähköisesti OmaVerossa tai postitse paperilomakkeella 5.5.2020 mennessä.

HUOM! Olemme etätöissä 16.-20.3.

Jatkamme etätyöskentelyä ainakin tulevan viikon 16.-20.3. tehdäksemme oman osamme koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Molemmat toimistomme ovat siis suljettuina. Seuraamme edelleen tilannetta ja informoimme poikkeustilanteen kestosta myöhemmin lisää.

Olemme siis kaikki edelleen pääosin normaalisti klo 9-16 asiakkaittemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Aineistoja voi toimittaa postiluukkuun/-laatikkoon molemmilla toimistoilla, käymme tyhjentämässä niitä viikon aikana. Jos olet tuomassa aineistoa, joka ei mahdu postiluukkuun, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi, niin sovitaan, miten toimimme!

Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon, koitetaan pysyä terveinä!

Toimistot suljettuina poikkeuksellisesti!

EK-Tilit Oy haluaa olla omasta puolestaan mukana toimenpiteissä koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Suljemme siis molemmat toimistomme asiakkailta heti tänään 13.3. ja siirrymme tekemään etätöitä Suomen hallituksen esittämien suositusten mukaisesti. Seuraamme rauhassa tilannetta ja informoimme poikkeustilanteen kestosta lisää ensi viikolla.

Olemme kaikki kuitenkin pääosin normaalisti asiakkaittemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Kaikki yhteystietomme löydät Yhteystiedot-välilehdeltä. Koitetaan yhdessä suojata riskiryhmiä ja pysyä terveinä. Aurinkoa ja tsemppiä!

1 2 3 6